RÅDGIVNING

Du står ikke alene. Jeg sidder klar!

Manglende klarhed er ofte den største årsag til at mennesker kommer til mig for rådgivning.

Jeg hjælper dig med at skabe klarhed omkring karriere, dit personligt ståsted, relationer, økonomi, private omstændigheder og/eller klarhed omkring kommende vigtige beslutninger i livet. Jeg hjælper dig med at få nye perspektiver ind i dit liv i håb om at kunne finde genveje til lykke, fremdrift og succes.

Hos mig vil du opleve en håndgribelig og jordnær tilgang til rådgivning samtidig med at du vil kunne fornemme en direkte forbindelse til dét vi ikke lige kan se med det blotte øje. Nogle kalder det intuition og andre klarsyn. For mig er det ikke vigtigt hvad vi kalder det. Det vigtigste er at det virker!

Jeg benytter mig af konkrete velafprøvede metoder og værktøjer, der til passes efter netop dit behov og udfordring.

Du vil opleve en nysgerrighed, åbenhed og nærværende opmærksomhed på DIG. En særlig kombination af klarsyn, coachende, mentoring og professionel rådgivning. Et fortroligt rum hvor tiden er DIN og hvor det udelukkende handler om DIG.

Du skal være parat til “at flytte dig”, mærke din sårbarhed, din frygt, din usikkerhed og samtidig med at du finder ind til din styrke, din passion, din indre glød, dit talent, din begejstring, din glæde, dit potentiale og din personlige power. Og fremfor alt skal du være åben.

Alle rådgivningssessioner er unikke, konfidentielle og tilpasset den enkeltes personlige og faglige ståsted og behov.

Ét enkelt møde kan være nok til at få sat gang i nye perspektiver, nye tanker og nye handlinger.

Andre gange er der behov for guidance og følgeskab henover tid. Særligt, hvor uhensigtsmæssige mønstre skal brydes og nye berigende vaner skal etableres.  Lige præcis i de situationer er et forløb er ideelt.

Book din session nu